Jobbar du per telefon?

Brukar folk ringa upp dig?

Det kanske händer flera gånger per dag att en telefonförsäljare ringer upp en och vill rekommendera hälsokost, el eller lån. Förr ringde de på dörren och numera ringer de upp en då alla har en egen mobil. Förr i tiden var det bara de rikaste som hade mobila telefoner. Oftast såg men dem i något tv program eller en serie som bara handlade om rika människor. Nu har även en person som sover på gatan en egen mobiltelefon då det är vår vanligaste kommunikation.

Bloggen öppnar nya dörrar

Genom att man är bloggare så kan man också tjäna pengar via sponsrade inlägg. Det är många bloggare i dag som faktiskt tjänar pengar genom sina bloggar. Det är så kul att en blogg faktiskt kan ge en extra inkomst till studenter eller arbetslösa. Vissa kan inte jobba för att de är sjuka och då kan bloggen vara en lösning. Du kan också jobba som telefonförsäljare. Tex mobil växel är också en möjlighet om du vill vara hemma.

Du kan öppna många bolag eller blogg om konst och stänga igen dem igen. Du kan starta blogg och förlora läsare. Just för att livet kan se ut så här så bör du alltid vara sparsam med energi som du använder dig utav varje dag.

Det kan vara jobbigt att jobba flera timmar i sträck som telefonförsäljare då är det också bra att spara pengar så kan man jobba mindre. Har nedan 5 tips på hur du kan spara på energi om du jobbar hemifrån som telefonförsäljare.

5 Tips på att spara energi

1) Stäng alla lampor när du ej befinner dig i rummet. Du behöver inte lampa för att sitta i telefon och sälja.
2) Jobba hellre på kvällar för då är du inte hemma för att utnyttja energi
3) Använd vattenkokare i stället för spis det går fortare och du blir pigg när du dricker kaffe och jobbar med telefon samtidigt.
4) investera i en spis som blir varm fortare
5) Diska bara när diskmaskinen är full
6) Även om jag säger 5 tips så kommer det alltid upp ett tips till nämligen att inte tvätta kläder förrän tvättmaskinen är full.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *