Har du en hobby du vill tjäna pengar på?

Alla människor bör ha en hobby som de kan njuta av när de inte har något annat att göra.

låna pengar snabbt

Många människor tjänar pengar på sin hobby vilket är ett plus i kanten dvs både ha det roligt och att tjäna pengar. Det är verkligen ett sätt att förena nytta med nöje. Har du också en hobby så kan du alltid tjäna stora pengar på det och dessutom så har dina barn något att ärva från dig. Sedan kommer man också alltid att minnas dig beroende på vad det är som är din hobby. Tex om du älskar att måla och dekorera glas och tallrik så kommer du då med en egen design precis som kungligheterna. Tex så har Grevinnan Marianne en service som heter just Marianne som säljs via Fyrklävern. Detta är något du också kan göra och sätta din regel på allt du skapar.

Kanske älskar du att göra smycken som halsband, armband och örhängen och då också kan tjäna pengar på just detta. Det du då behöver tänka på är att dina smycken måste utmärka sig. När man ser dina smycken ska man direkt veta att det är du som ligger bakom denna design. Du får absolut inte kopiera någon annan. Det är stor skillnad på att få inspiration som att kopiera. När folk kopierar då blir det bara billig trams av allt.

Vill du kan du även ansöka om Företagslån ränta så att du kan sätta i gång på allvar gällande din hobby. Du kommer ha det så roligt på vägen. Samt så kommer du har inbjudningar till vernissage och då kommer folk inom media och offentligheten in. Samt har du tur så kommer media också skicka vidare bilder till olika tidningar så att du på det sättet får ännu mer gratis spridning av ditt varumärke.

Många människor anlitar eventbyråer för att nå fram med sin konst eller design. Man gör då event flera gånger för att det ska etsa sig fast i människors minne att du som designer och konstnär finns och vill bli större. Du kan också nå utomlands om du själv går på event utomlands och senare kanske ha ditt event utomlands också. När man väl kommer utomlands det är då man tjänar de stora pengarna. Sverige är ett litet land och för att nå ut måste man nästan ta steget ut.

Natofrågan vi står inför nu i Sverige och finland

Natofrågan är en stor omvälvande historisk händelse för oss i Sverige. Vi har inte haft krig på flera århundraden och varit neutrala. Klarade oss ifrån andra världskriget där Hitler invaderade grannländer omkring oss. Varför vet vi ännu inte idag till 100% säkerhet. Varför han avstod..

Att kunna sia om framtiden är inte roligt alla gånger

Jag är en person som kan se in i framtiden som jag berättat om tidigare. Visste om pandemin som kom långt innan och typ nu ett år innan om Nato alliansen. Visste dock inte varför vi skulle gå med och vad som skulle orsaka detta stora beslut. Jobbigt att inte få hela anledningen och jag önskar att jag inte hade denna förmåga ibland. Vet andra saker också om framtiden som berör många och vår omvärld.

Det är därför jag blir så upprörd över vissa saker som händer för de är början till något som vi kan stoppa men folket vill inte se farhågorna eller ändra sig. Det kommer bli stora förändringar i vår miljö där vissa saker är redan kört med att stoppa och förändra men vi måste göra något.

Förändringarna som vi måste påskynda för ett friskare liv för oss

Våra kroppar är så påverkade av allt vi får i oss från kemikalier i vår vardag som vi har omkring oss varje dag. Det är mycket som mat och dryck, produkter till kroppen, kläder, rengöringsprodukter, flamskydd som finns i allt i våra hem, samt allt utsläpp från industrivärlden och allt skräp som vi lämnar i modernatur. Allt som vi gör påverkar hela skapelsen ned till minsta nanopartikel. Plastbitar har hittats i nano storlek som då kan komma in i våra celler i vår kropp. Vad händer då?

Ljudfrekvenser vi har omkring påverkar oss också samt strålning från all teknik. Vi har elektromagnetism inom oss så jag är helt övertygad om att vi störs av stark strålning.. Vad än de som ska tycka till säger. Det finns idag ingen forskning och statistik i den frågan utan det blir framtiden som får utvisa detta.

När allt kommer i gungning så får vi inte glömma kärleken och empatin till andra medmänniskor som ibland kan vara tufft när det händer otrevliga saker.

En tuff kommentar men som Jesus sa till folket.. förlåt dem för de förstår inte vad de gör.. Det är så sant många har inte kapacitet att fullt ut förstå sitt agerande och konsekvenserna som följer. Vi är så många olika personligheter där vissa fått med sig genetik som försvårar tillvaron samt vissa har personlighetsstörningar som kan skapa oreda för andra och ett rörigt liv för sig själv.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *