Vissa personer har faktiskt änglavingar för de hjälper andra från sitt hjärta

Idag skiner solen och det känns som en sensommardag fast höstdagjämningen passerat och det är snart oktober.

Tog en kort promenad och fikade ute en stund i solen och filosoferade över livet. Det är fortfarande uppförsbacke med min hälsa. Tar just nu medicin som är blödningshämmande och de gör mig så trött och yr. Tankarna blir lite snurriga och det känns i kroppen som jag tagit ett glas vin så jag blir emotionell. Kroppen jobbar fortfarande också med att forma om 5 st olika DNA till att bara bli mitt kvar..

Till råge på det så har jag eventuellt fått en blodpropp i armen eller så är det bara ett inflammerat blodkärl. Medicinen kan ge blodproppar, suck Var till aukten igår och de tog prover sedan hände ingenting mera på 5 timmar och det var mycket folk där.

Utan mat på flera timmar och massa surr av allt folk där som gör mig så trött så bestämde jag mig för att åka hem. Skrev ut mig själv… En manlig sjuksköterska pratade med mig och informerade att jag måste åka in om jag får besvär i kroppen för övrigt.

Just nu så tar jag dagen som den kommer och bara är kan inte göra mera. Ska till doktorn på tisdag min favorit doktor. Vad hade jag gjort utan honom dessa månader? Det finns människor som har änglavingar och verkligen är sanna i sitt hjärta.

En väninna till mig ringer och frågar hur det är med mig. Tack Anne von Porat du har betytt mycket för mig och gör fortfarande. Du är en ängel

Det är väldigt rörigt ute i världen och jag vet vissa saker som kommer hända framöver och vissa visioner förstår jag inte riktigt hur de kommer starta men en vet jag nu idag när jag lyssnade på nyheterna. Det kommer bli rätt stora förändringar för oss i Skandinavien samt Europa.

Det är jobbigt att vara en person som kan se in i framtiden långt före det händer. Leva livet som en vanlig person och ta livet med ro kan vara lite tufft ibland.

Ta tillvara på dagen och njut av stunderna små som stora

 

Lämna ett svar

Till startsidan