Vi är förda bakom ljuset av de som vill ta över

Idag lägger jag in en video om Corona samt avslöjanden om andra virus och sjukdomsbilder på grund av vaccinationer.

Skrämmande att lyssna på men jag visste redan innan att detta virus var inte skapat av naturen utan var hand made. Ta er tid att lyssna och skapa er en egen uppfattning men den är tydlig och det är inga konspirations teorier utan en kvinna som har information och vetskap om hur det har gjorts tillbaka i tiden till och med om HIV, Ebola och annat..

Hon har blivit hotad, fängslad och hennes karriär och arbete inom forskningslabb är helt uteslutet nu. De har försökt tysta ner henne men hon står på sig och fortsätter att berätta vad som försiggår bakom lyckta dörrar. Jag skrev om det igår och känner att jag vill ta upp det idag igen.

De som styr vet precis vad de gör och de kommer lyckas om vi inte stoppar deras framfart.. Det handlar inte bara om viruset utan om vad det skapar för konflikter mellan människor och länder framöver.

Vad kommer mänskligheten gå till för framtid egentligen..

Kvinnan är en biomedical research scientist Dr. Judy Mikovits, who blew the whistle on Dr. Anthony Fauci back in 1983, and now has smoking gun evidence on the true story behind the 2020

https://www.trunews.com/stream/coronavirus-censorship-trunews-presents-banned-plandemic-video?fbclid=IwAR2It7rjE11dkXVUQrr9LHxUYxv4Ei8APnbklpt1itaRrkJr87kiB1tu3uU

Lämna ett svar

Till startsidan