Vem styr världen? Det är penningmagnaten som styr med en järnhand..

Blev lite upprörd och konfunderad över en persons tänk som jag pratade med igår. Hon sa och sagt tidigare att det finns inget virus eller typ inget farligt utan bara det vanliga influensaviruset som kommer varje år..

Hon grundar sina tankar på konspirationsteorier som finns på Youtube. Mycket riktigt så finns det en massa olika teorier och kunskaper och lögner samt att de mörkar information hela tiden. Så vad är sant egentligen???

De som verkligen styr världen och det är inte politikerna ligger naturligtvis bakom denna händelse. De är på gång att skapa en ny värld där de vill ha mera kontroll på oss och de är på väg nu. De som håller i snörena till oss där vi dinglar som puppets on a string och världen är som ett Monopolspel för dem..

De skapar appar som vi ska använda i våra telefoner som vi alltid bär med oss som ett beroende,, ja mobilen är vår nya drog som de vet att vi inte kan vara utan och med den kan de hålla koll på oss redan nu med alla finesser. De stora bolagen ägs och styrs nästan av samma ägare och vi fattar ingeting utan använder glatt alla program som erbjuds till oss.

De kan gå in i din dator och söka igenom den och öppna kameran och se vad du gör. Om du söker på vissa ord som är heta så kommer du på en lista för att behövas gå igenom och de använder algortimer som snabbt kan kontrollera.

När det gäller vaccinet som de jobbar på med så tror jag att det redan finns ett klart som är specialdesignat för att kunna ytterligare styra över oss. Jag har läst någonstans kommer inte ihåg just nu var att ett datachips kan göras så litet idag att de kan ges i en vaccination. Hur avancerad de kan vara har jag ingen aning om men är skrämmande att det är möjligt.

I ett klipp från Youtube som hon ville jag skulle titta på så var det om Bill Gates som bland annat pratar om att hela världen behöver typ vaccineras och det är vad de vill göra typ i framtiden.

Jag är öppen i alla frågor och låser mig inte med att tro stenhårt på någon teori för vem vet egentligen sanningen. Det kommer vi aldrig att få veta för de mörkar som vanligt för de styr över media också. Vad har vi för framtid att gå till mötes? Det är bara att avvakta och se.

De vet att de kan styra mänskligheten lätt för de använder sig av vår rädsla om överlevnad, vår starkaste drift vi har inom oss överlevnad till vilket pris som helst. De vet också att de flesta personligheterna i världen är följare och de följer som en fårflock där IQ ligger omkring 90-100.

Jag är en sensorisk person och kan ta in vad som komma skall i framtiden och jag har vetat i några år att detta var på intågande som sker nu och vad som typ kommer ske framöver. Därför tar jag dagarna som de är och gillar bara läget för vad kan vi göra? Den lilla människan över dessa starka krafter som styr och ställer där ute i världen.

Vi ska inte oroa oss utan leva så normalt som det går nu och samla oss för att bygga upp våra kroppar friska och krya. Lyssna till våra hjärtan och inte låta hjärnan ta över för mycket för den kalkylerar alltid efter faror och agerar efter det. Allt för överlevnad som skapar stress för oss.

Lämna ett svar

Till startsidan