Vem är Marie Larsson?

Jag är en revolutionär stark kvinna som alltid har ifrågasatt saker och inte följt normer och gamla läror. Under mitt 60 åriga liv så har jag upplevt många olika livssituationer där jag utsattes för många utmaningar. Jag är utbildad till coach inom NLP som står för Neuro Lingvistisk Programmering, samt fått en bred erfarenhet från livet.

Jag har fått insyn i samhället i dåtid och nutid, där jag inser att det inte finns någon riktigt bra hjälp när livet kraschar. Läkarna skriver ut antidepressiva och skriver en remiss till en psykolog men det tar lång tid att få ett möte. Att må dåligt handlar inte om att serotonin nivån är låg utan kan vara så mycket annat.

Det är hela tillvaron som behöver ses över hos personen och inte bara skriva ut dessa piller. Antidepressiva tabletter, sjukskrivningar samt psykolog är inte tillräckligt för en bra hjälp. Hade inte jag varit stark utan fått en genetik som gjort mig sårbar så hade jag gått under. Det fanns ingen bra hjälp när jag behövde stöd utan jag fick söka mig egna lösningar. Jag har studerat själv om kroppen och den mentala biten och som tur är så har jag min coach utbildning där det finns bra verktyg att ta till.

Hösten 2013 hade min personliga ryggsäck blivit för tung och jag krascha in i den berömda väggen. Min kropp orkade inte mer med min hårda envishet ”ska klara mig själv personlighet” Det hände mer saker privat men jag gick tillbaka och arbetade efter 6 månader som resulterade i att jag fick ett bakslag våren 2016. Nu så känner jag mig bättre men långt ifrån mitt gamla jag i orken men känner mig mentalt redo för att börja mitt nya liv där jag bland annat skriver på en bok om personlig utveckling och om mitt nya tänk. Att förstå oss själva och varför vissa saker händer i livet och vad som påverkar våra val.

Det är bland annat mina ämnen som jag skriver om här på bloggen som även kommer upp i min bok som jag känner behöver lyftas fram. Vi behöver vakna upp för vi är sovandes och så toppstyrda och de flesta går på alla knep de tar till för att styra oss.