Vårt undermedvetna saboterar vårt positiva tänkande

Påskdagen idag och kristna firar att Jesu återuppstod och om 40 dagar så for han till himlen som vi firar på Kristi himmels färds dag.

Jag gick ner till vattnet idag också, satt på en filt och filosoferade över vissa saker som jag måste ta ett beslut om. Kom fram till en del andra funderingar också som var bra. Äntligen insikter om saker jag undrat över länge, tacksamhet…

Vattnet glittrade så vackert och vågor slog mot stranden. Två kanadagäss som förmodligen var ett par vågades sig nära och pickade omkring och verkade njuta av stunden också.

Idag blir det ett inlägg om att programmera om vårt undermedvetna. Många pratar om att vi kan förändra våra liv med ett positivt tänkande bara men det fungerar inte riktigt så. Det är vårt medvetande som vi jobbar med då men vi har redan saker i vårt undermedvetna som inprogrammerats redan typ innan 7 års ålder som finns där och förstör vårt tänkande.

Det är som ett dataprogram som måste omprogrammeras för att börja ge ny information. Det är den negativa programmeringen som jobbar emot vårt positiva tänkande.

Titta på den här videon där Dr Bruce H Lipton förklarar och ger råd om hur vi kan göra för att skapa en större förändring i våra liv. Att positivt tänkande ger resultat för alla.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *