Vårens små tecken som känns underbart och vissa får mig att snora och nysa

Vårens tecken som har kommit för att stanna

Idag blev det två promenader i det fina vårvädret. Den första med en kompis där vi intog en härlig relaxad fika med kaka innan vi gick tillbaka. Den andra behövde jag för egentid och bara vara och njuta av vårens små fåglar som kvittrar ikapp med varandra.

Blev trött och fick vila efter innan jag fixade min middag. Det blev inte våfflor… det är våffeldagen idag men jag har inget våffeljärn 🙁

Antikroppar efter corona 

Coronaviruset ligger som ett vått täcke över oss fortfarande och påverkar våra liv. Jag ska kontrollera mig snart om jag fått antikroppar eller inte. Jag hoppas verkligen för då har jag bemästrat den lilla osynliga fiende på ett bra sätt.

Atjoooo nu börjar våren få mig att nysa och klia i mina ögonen

Veckorna går fort fram och våren tar över mera och mera där min allergi börjar påminna mig om att pollen far runt också ute bland allt annat vi andas in. Hoppas jag klarar mig en stund till innan jag måste börja med allergitabletter, suck..

Lämna ett svar

Till startsidan