Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Våra sinnen blir lurade av holografi, vad är Blue Beam?

Omg idag är det ännu kallare än igår, suck. Jag får ont i vissa leder och min whiplash när kylan sätter in. Längtar bort till värme idag och att få sitta på en härlig sandstrand någonstans.

Jag ska förbereda mig idag inför mötet på onsdag som jag har stora förväntningar på. Att få komma igång med min föreläsning till våren.

Dagens ämne är hur vi kan bli lurade att tro på saker som vi ser men är inte verkligt. Det är holigrafiska upplevelser, så vi måste beakta vad som vi kan uppfatta och se framöver på många områden. Skriver inte här hur det fungerar tar för mycket plats, om ni är intresserade sök på google. Lägger ut youtube klipp så ni kan se det otroliga, där hjärnan, våra sinnen blir lurade. 

En annan video som är brännhet för den ifrågasätter 9/11 som ett projekt som vissa tror gjordes med något som kallas för Blue Beam. Titta på den och förundras… Vad hände egentligen. Det är många starka krafter bakom många händelser ute i världen, var kritisk och tro inte på allt vad media vill tala om för oss. Med all respekt för de som fick sätta livet till denna dag men vem ligger bakom detta egentligen. 

 

2 comments / Add your comment below

  1. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after looking at a few of the posts I realized it’s new to me.

    Nonetheless, I’m definitely pleased I found it
    and I’ll be bookmarking it and checking back regularly! adreamoftrains web hosting companies

Lämna ett svar

Till startsidan