Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Väntans tider kan ge eftertanke på livet

Solen skiner på oss idag och vårfåglarna sjunger redan ut sin längtan efter våren. Såg domherrar i veckan utanför fönstret, honor som är lite svagare i färgerna men så fina.

Sitter just nu och väntar på min matleverans från affären. Det är så skönt att slippa åka till mataffären och sedan släpa hem kassarna. De knackar på dörren och ställer in kassarna innanför min dörr. Underbart kan inte bli bättre för jag gillar inte att handla mat. Det är så tråkigt…

Ska sedan ut och gå en sväng i det fina vädret och njuta av att bara vara och känna glädje över att jag är jag. Livet kan gå i moll vissa dagar och i dur andra men så är livet. Jag uppskattar de små sakerna typ bara att det har blivit fika tid. Får ett leende på läpparna och tar lätta steg till köket för att fixa min kopp kaffe.

Jag har ännu inte fått svar på min kapselendoskopi. Igår så hade det gått 2 veckor som de sa att svaret skulle ta. Vet inte hur jag ska tolka det…  Det är bara att gilla läget och andas lugnt för att oroa mig gör inte saken bättre för mig. Titta på bilden och se hur står kapseln är som man måste svälja, gulp… Men det gick bra när jag svalde kapsel som var andra gången som jag gjort det.

Det blir att chilla i helgen och ta tag i saker på måndag igen. Lev livet fullt ut för vem vet vad morgondagen bjuder på. Le inom dig och känn hur ditt hjärta fylls med värme och kärlek till dig själv.

2 comments / Add your comment below

  1. Hoppas du får en härlig helg !
    Själv tycker jag att det är kul att handla. Handlar alltid mer än vad jag behöver 🙂 och tycker om att känna och klämma på allt.

    1. Tack detsamma 🙂 Näe att handla mat är ett nödvändigt ont för mig. Har ingen inspirations alls eftersom jag har valt bort mycket produkter som inte är bra. Är väl inte den där klassiska matmor heller som gillar att stå i köket och fixa. Jag har ingen bil heller nu så det är tungt att bära hem så online är det bästa för mig just nu i livet.

Lämna ett svar

Till startsidan