Vampyren besöker mig varje dag och krafterna tryter

Åter måndag och en ny vecka vi står inför i vinterkylan. Jag känner mig rätt låg idag och trött men det blev en promenad som blir jobbigare att utföra. Fick stanna två gånger under en 20 minuters promenad för att vila annars hade jag svimmat…

Imorgon så tar jag mig en djup funderare på om jag ska åka till sjukhuset eller inte för att låta dem sticka mig och sätta kanyler och hålla på.. förklara och rabbla om samma saker för personal som ibland kan vara rätt otrevliga där vissa inte borde jobba inom vården. Är så trött på det för det blir sjätte gången sedan feb 2018, suck. Läkarna hittar inte felet 🙁

Blev singel igen mitt uppe i allt men lika bra för jag orkar inte med karlar just nu när kroppen strejkar men de kan få vara min underhållning senare om jag vill och är kvar. Människor har allmänt svårt att hålla sig till sanning och blir så trött på det också..

Kommer jobba på med mitt filmmanus för det gör mig glad och det är viktigt att göra något som sätter ett leende på läpparna och känns bra inombords.

 

Lämna ett svar

Till startsidan