Vad går en blogg egentligen ut på? Bekräftelsebehov eller?

Tänkte ta ledigt från att skriva i helgen men gick in idag och kontrollerade om det kommit några kommentarer som det gör varje dag.

En kommentar fick mig att bli arg och den var naturligtvis på svenska. Typiskt svenskt… att klaga. Att våga sticka ut hakan och berätta något kontroversiellt samt nytt, skrämmer människor.

Man skall alltid vara källkritisk som jag även skriver om. Det är upp till var och än att ta det ansvaret. Inget serverat på en silverbricka, utan använda sin egen hjärna och ta egna beslut.

Det är liksom det som mina tankar och berättelser handlar om att vakna upp och vara kritisk till vad de serverar till oss via alla medier. 

Många skriver till mig på engelska och berättar hur bra de tycker jag skriver och att ämnena är intressanta. Mina ord har gett några personer tips i deras start till en gemenskap som de ska starta med liknande tankar. Jag har sått ett frö till något nytt och det gläder mig.

Igår så började jag bli orolig att jag har nog fått ett bakslag på min utbrändhet igen. Jag sitter och bara stirrar tomt framför mig och vill ingenting och det ekar inom mig. Alldeles tomt..

Igår så var jag nästan 100% säker på att avsluta min blogg. Orkar inte med att skriva och dela med mig av mina tankar och vad som händer i mitt liv. Varför göra det egentligen? Varför vill människor skriva en blogg, som är typ som en dagbok. Varför läser vissa bloggar? 

I alla fall den här kommentaren fick mig att bli arg och funderar nog på att stanna kvar och skriva mera. Kanske inte varje dag men vara kvar blir jag nog.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan