Tomten kom lite tidigt på besök i min stuga

Det blev en trevlig dag igår fick fikabesök där det blev en massa prat och skratt.

Fick en söt liten tomte som en present, så nu står han redan framme i mitt fönster. Han får heter Nisse 🙂

Solen gör sina tappra försök att nå ner med sina solstrålar mellan de grå molnen idag. Jag kommer ta en promenad efter lunchen för att få lite frisk luft och motion. Det är inte bra att bara sitta inne och skriva behöver verkligen röra på mig.

Idag har jag också ett stort beslut som jag ska ta och det är om jag ska agera och skicka information till en person som jag vetat om länge men inte gjort något åt. Jag får fundera under dagen och se om jag tar ett beslut idag eller senare.

Ha en härlig höstdag och njut av att du är du. Le mot dig själv i spegeln och säg “jag har en härlig personlighet och jag accepterar mig för den jag är”

 

Lämna ett svar

Till startsidan