Tankar och känslor blir smärtor i kroppen till slut

Igår och idag har varit en hård dag, min smärta i magen har blivit sämre och är nästan olidlig just nu. 

Jag har inte tid eller lust med detta men kroppen har bestämt sig för något annat. Jag vet att det jag känner inombords och tänker på sätter sig i kroppen och nu har den gjort det ordentligt. På mig sätter det sig i magen.

Nu får jag resultatet av att jag har gått emot mig själv alldeles för länge under de närmaste åren. Har bland annat inte trivts var jag har bott sedan 2014, först nu. Här trivs jag men nu med en trasig kropp som kommer ta tid att hela. 

Det är bara att göra det bästa av situationen och gilla läget. Bli mera arg, upprörd, ledsen och frustrerad gör bara det värre. Får äta något snällt för magen och vila. Tänka på trevliga saker och meditera mera..

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan