Strippans roll att underhålla för stunden på bekostnad av sin hälsa

Idag känner jag mig bättre, tacksamhet. Det går åt rätt håll men bör ta det lugnt i alla fall fram tills flytten.

Såg en film igår på SVT play om en ung kille inom byggbranschen som började jobba som strippa i USA, Florida. Fick mig några skrattsalvor men samtidigt en förundran över den världen som de lever vilket kön det än är som strippar.

Högt tempo, alkohol, droger och sex där de inte ens minns vilka de varit med. Tragiskt att de skadar sig själva utan förstå det hela. Vad sätter man för värde på sig själv och sitt liv när man flummar bort dagarna i ett töcken. Där de används och använder andras kroppar till sex njutningar som de inte ens kommer ihåg.

De gillar förmodligen detta liv för det är spännande, ett himla festande och inga krav på att skapa något vettigt och seriöst med sina liv. De lever hårt och dör tidigt om de inte slutar i tid för kroppen tar stryk och åldras i förtid med detta nattliv och droger.

Om man tänker på allt som jag pratar om så är de helt ur balans och skapar sig en massa problem i kropp och själ. Jag dömer dem inte men känner en sorg att de inte förstår hur illa de gör sig själva.

Lämna ett svar

Till startsidan