Stresshormonerna gör mig glömsk nu..

Stress skador oss och just nu så är jag tokstressad och min kropp mår inte speciellt bra av detta. Sitter och försöker få ner pulsen och stressen med att lyssna på bra musik och surfa runt lite på nätet.

Nu är det bara 1,5 dag kvar i det lilla huset på landet som jag kommer sakna men samtidigt vill jag framåt mot nya äventyr så det är blandade känslor. Alltså två nätter som jag ska tillbringa till här…

Jag har glömt att låsa min ytterdörr 3 gånger nu under denna period av stress och det har aldrig hänt i hela mitt liv förut för jag har alltid typ kontroll på det omkring mig. Men tydligen inte nu, ha ha

Det gör inget om någon kommer in för det finns inte så mycket att ta eller göra. Vem som helst kan gå in i huset och ut utan att någon ser det för det ligger så off… Ha ha snacka om att släppa på allt när jag glömmer låsa eller så börjar jag bli så glömsk, hmm

När jag kommer på nya stället så ska jag vila och bara vara några dagar för att få ner mina stresshormoner…

Återkommer med mera spännande berättelser. Ta hand om er alla där ute

Lämna ett svar

Till startsidan