Starta något nytt och lämna efter mig något bra till den som finns kvar när jag lämnat jordelivet

Vårdcentralen och resultatet inte så bra 

Då har jag varit och kollat mina värden hos vårdcentralen och de var inte så bra men jag avstod att åka till sjukhuset för jag var inte i behov av att få akut blod. Mitt hb låg då på 90 och nedgående. Normalt värde är mellan 120-150 för kvinnor.

 

De ger först blod vid 84 och att undersöka mig har jag bestämt att de inte ska få göra mera för de hittar ändå inte orsaken.

På måndag får jag påfyllning av järnet för depåerna var låga, suck.. Det är bara att gilla läget att de ska sätta dit en kanyl för att ge det i droppform på vårdcentralen. De får ta ett snabbtest på hb då också för att se hur mycket det sjunket sedan igår.

Vad jag är trött på detta, Grrrr

Något helt annat som jag ser fram emot att skapa och då för att ge något till de som finns kvar när jag lämnar jordelivet.

Jag har funderat på min plan för att skapa typ en organisation eller vad jag ska kalla det. En grupp som börjar bygga upp ett nytt tänk och leverne med tankar som jag delar med mig för att skapa denna framtid för de som vill följa med på den resan. Jag kommer ta upp många ämnen som det behövs förändringar på för att vi ska kunna leva ett bättre liv i framtiden.

Jag kommer inte bara hålla mig i Sverige utan engagera människor i alla länder. Men jag startar mjukt och i Sverige först för min ork är inte på topp.. Jag får se hur jag mår efter jag flyttat nu i juni och hur sommaren blir så kanske jag hunnit med att fixa det som behövs göras till hösten. Jag hoppas verkligen det för som det ser ut nu för många så behövs något att tro på samt en vägledning med förklaringar på många frågor.

Imorgon så är det Valborg och vi tänder brasor men i dessa dagar så får vi hålla oss hemma och inse att det är bara en vanlig dag och nästa år så kan vi rulla på som vanligt.

Stanna hemma och ta det lugnt

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan