Special kudden som glömdes bort

Vaknade tidigt med tuppen idag och ryggen känns bättre idag, tacksamhet

Kom på igår varför ryggen krånglat och det handlar om att jag sovit med fel kudde typ i en vecka. Jag har en special kudde för min nacke och har helt glömt bort att jag måste sova med den. Hmmm, kan bli så ibland, att man glömmer.

Jag har en wiphlash skada i nacken efter en bilolycka 2010. Blev påkörd i sidan som gjorde att jag snurrade runt och sedan tvärstopp i en refug. Påkörd två gånger på höger sida och därför sitter skadan på vänstra sidan i nacken. Har inte haft en smärtfri dag sedan den dagen, jo när jag tagit smärtstillande medel för annan anledning.

Min nya bil då som typ bara gått 300 mil fick gå till skroten och jag fick en skada för livet.

Ja, så nu vet jag, sjutton också att jag slarvat med min kudde ☹ men nu så blir det bättre. Jag borde veta bättre men där ser ni ingen kan vara perfekt hur mycket vi än vet om massa saker så kan det bli fel.

I min pågående bok så skriver jag om en kvinna som tagit fram en metod som hjälper personer med låsningar i kroppen. Där smärtor sätter sig på ett ställe men orsaken sitter på ett annat. Där sjukgymnasten jobbar med det onda stället istället för att se helheten i kroppen. Har skrivit om det tidigare här på bloggen, hur vi påverkar vår kropps rörelse och hållning från hur vi ser på oss själva och känner inom oss.

Ha en underbar trevlig sensommar dag

Lämna ett svar

Till startsidan