Söndagen ger oss tid till att reflektera över våra liv för de som inte jobbar

Snart slut på helgen och en ny vecka med utmaningar och äventyr väntar utanför vår dörr. Jag har chillat idag och tagit det lugnt.

Den dagliga promenaden är utförd och det var kallt men ändå nice med frisk luft och att gå runt i snödrivorna för det är inte bara plogade ytor jag går på. Att pulsa runt i snö skapar mera motstånd och träning.

Nu sitter jag och fikar utan kaka idag för det blir inte alltid något sött. Ett grönt äpple blev det idag och med det lite fruktos. Ska fixa med mina texter och fundera på en del saker som ligger i loppet för mitt skapande.

Till alla där ute i vimlet i vår skapelse ha en underbar fortsatt söndag och glöm inte bort att du är den viktigaste personen i ditt liv. Ingen annan är det… Om du inte mår bra så påverkas alla runt omkring dig och du har svårt att vara en bra partner, förälder, arbetskollega, medmänniska ute i samhället. Den viktigaste kärleken i livet är den till dig själv.

Hur vi mår speglar sig ut mera än vad du kan tänka dig. Det vi tänker på och känner inom oss skapar din inre och yttre värld.

Lämna ett svar

Till startsidan