Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sommar och sol med chill

Sommar och sol med chill där man kan reflektera över livets utmaningar och äventyr

Lördag och helg där solen gömmer sig till och från på himlen. Den ljumna vinden rufsar till i håret och dofterna får mig att minnas mina barndomssomrar. När livet lekte och inga vuxna bekymmer utan allt kändes möjligt.

Tänkte gå till ett buddistiskt tempel som ligger nära där jag bor nu men gör det imorgon istället för det kanske kommer regna senare idag. En svensk kall regnskur hoppar jag över för nu har jag fått ont i mina leder till och med fingrarna, suck Gillar inte att bli gammal när man kommer till krämpor i kroppen som kommer med tiden.

Chillar idag också med att skriva och läsa samt fundera över livets alla turer man kan få uppleva som kan vara roliga, härliga eller tunga och tråkiga. Japp livets roller coaster..

Ha en underbar sommardag alla där ute vart ni än befinner i berg och dalbanan. Det kommer alltid en ny dag med nya möjligheter till förändringar.

Lämna ett svar

Till startsidan