Skratt förlänger livet och vi har roligt på vägen

Jaha det är fortfarande strul med min blogg. Det är problem från One.com med min domän men det kommer ordna sig. Jag vill ju inte att ni ska tro att jag har tappat lusten eller typ givit upp mitt skrivande.

Kom tillbaka från gymmet just 🙂 känns skönt att röra på sig och bygga upp lite muskler för att mina leder ska må lite bättre. Vill orka börja dansa mera som jag gjorde förut. Jag älskar att dansa och ska gå ut i helgen med en väninna för att bara dansa, skratta och ha roligt. Att skratta är läkande och jag gillar att dra ett skämt då och då och spexa runt. Den lilla teaterapan inom mig. 

Mycket skratt under en intensiv tid är som en halvtimmes gymträning för hjärta och lungor. Femton minuters skratt per dag räcker för att vi ska må som allra bäst. Vi blir gladare, piggare och immunförsvaret stärks. Dessutom verkar vi yngre när vi skrattar. Ett leende och glatt ansikte verkar tilldragande i sig och det smittar av sig till andra. 

Jag brukar titta på roliga youtube klipp om katter och det får mig att skratta. Så mitt tips är att varje dag typ titta på något roligt som får dig att skratta och le.

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan