Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skapa något med händerna är som meditation

Vaknade redan vid 5 och kunde inte somna om, så jag lyssnade på meditations musik och vilade. Djup meditation är som att sova och vilsamt för hjärnan och kroppen.

Solen skiner ner över det öppna landskapet utanför mitt fönster idag och bestämmer mig för en kort promenad.

Det blir bara en kort promenad för jag vill inte pressa mig för jag vet inte vad som händer då. Jag har även fått problem med mitt opererade knä, där en liten bit av menisken togs bort då som hade åkt runt och skapat smärta och inflammation samt problem med att gå ibland.

Det är bara att gilla läget och få något vettigt ut av tillvaron ändå. En av mina hobbys är att sticka och har precis blivit klar med en ny mysig tröja som kommer till användning i vinterkylan…

Ja, OK vinter och vinter.. Det känns nästan som vår ute och långt ifrån en kall februari dag som almanackan visar. Jag tycker det är bra för mig för då slipper jag skotta som jag inte skulle orka nu som det är. Så jag känner tacksamhet över denna snöfria vinter. Hoppas verkligen inte att det kommer någon snö överhuvudtaget i år…

Solnedgång nere vid Mälaren nu en vinterdag..

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan