Skapa filmmanus är kanske inte så lätt men jag ger det ett försök

Lördag eftermiddag och en kopp kaffe med en kaka… nej det blev ingen kaka idag men igår så åt jag en snickers, mums.. Äter choklad ibland men väldigt sällan.

Det blev en promenad efter lunchen i det friska vintervädret där solen gjorde tappra försök att lysa genom molnen. Jag saknar solen och värmen så mycket och speciellt nu när jag fryser så mycket pga att mitt hb sjunker.

Fortsätter på min nya text som jag tror att jag kommer skapa ett filmmanus av istället för en hel bok. Det känns spännande och roligt. Har kontrollerat och lärt mig hur jag lägger upp och skriver ett. Det blir ett grovmanus först och det blir på engelska.

Som jag brukar säga.. hur svårt kan det vara??? Mitt vanliga uttryck innan jag kastar mig ut i äventyrliga händelser i livet.

Manuset kommer vara åt det hållet som den omtalade filmen “Sjätte sinnet” men annorlunda och mera spännande som typ vem var mördaren och hur dog offret..

I alla fall så har jag det roligt när jag skriver och för mig är det viktigast. Att ha kul utan prestationskrav från mig själv eller andra.

 

Det blir lite som en meditation för jag går helt upp i berättelsen och glömmer det dagliga livet jag har just nu som är som att bestiga Mont Everest..

Lämna ett svar

Till startsidan