Sjunga och dansa på recept kanske? Vad tycker ni?

Vaknar till en solig och underbar höstdag ett typ av väder som jag skulle vilja uppleva vintertid. Helt ok för det är bara att ta på en tunnare jacka och möjlighet att sitta direkt i solljuset och njuta utan att frysa.

När jag är pensionär på riktigt så vill jag bo så. Jag älskar värme och sol för min kropp behöver det och jag ska försöka fixa till så att det blir så också.

Tog en långsam promenad ner till centrum och var tvungen som de andra dagarna att sitta ner. Jag har en rutt där jag vet var parkbänkarna står som jag kan stanna och vila en stund på. Annars skulle det inte gå för då skulle jag svimma och jag vill inte ligga på gatan någonstans.

Vill hålla mig långt ifrån sjukhuset nu.. Jag är så arg och frustrerad över hela vården förutom de fina änglarna som jobbar på med hjärtat på rätt ställe. Tyvärr så är det inte så många av dem..

Jag ska börja jobba på med min berättelse om min resa som jag upplevt sedan allt började februari 2018. Det blir en anmälan för de har gjort så många fel och hanterat mig fel på många plan… Ärr som sitter i kropp och själ.

Sitter just nu och lyssnar på en av mina favoritlåtar för den symboliserar lita av mig som person. Älskar att dansa och försökte på det i morse men gick inte så bra. Svimnings känsla direkt men men jag kommer snart att dansa igen 🙂

Denna video från Mamma mia får mig att le och skratta inombords för detta är så likt mig när jag mår bra. Full av bus och äventyr där jag tar för mig att leva utan att bry mig om vad andra tycker. Ska börja sjunga mera för det ger balans till vår kropp och själ. Energierna i kroppen och vagusnerven blir i balans som resulterar i ett bättre välmående.

Lämna ett svar

Till startsidan