Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Sjukhusvistelse är inte roligt men ett måste ibland

Åter från några dagar på sjukhuset

Nu så är jag tillbaka från några dagars frånvaro här på bloggen. Det blev tre dagar på sjukhuset för att återigen fylla på med blod. Det är sjunde gången som detta händer och nu så har det kommit upp i 19 påsar blod sedan februari 2018.

Hb 77 när jag kom in till akuten, normala värden är mellan 120-150 inte undra på att jag kände mig yr och trött…

Läkarna har fortfarande inte kommit fram till svaret. De ville göra en gastroskopi på mig så de tittade ned i magen men allt såg bra ut. Har fortfarande ont i halsen efter undersökningen som gjordes i tisdags. Nu så blir det vila, äta bra och dricka mycket vatten.

Min kropp har fått utstå mycket och nu så gäller det att ta hand om mig själv ordentligt. I sommar så hoppas jag att det blir bättre när solen tittar fram och man kan vara ute mera och då i naturen. Naturen är helande som jag berättat om förut och varför.

Hjärnan är en fantastisk skapelse som ger signaler till överlevnad 

Hjärnan kalkylerar alltid efter faror för oss för överlevnad och den gröna färgen och grönska ger signaler om överlevnad. Att det finns mat att äta och chans till överlevnad och det samma gäller vatten. Allt levande är beroende av vatten för att överleva där det även finns mat att äta.

När vi tänker på hur allt är uppbyggt i skapelsen, kvantfysik osv så upplever vi de olika energierna som finns som är balanserande till vår energikropp.

Nu blir det tvättstuga samt vila idag och bara fundera på mina framtida planer.

Lämna ett svar

Till startsidan