Sjukhusets brister och dåligt om läkartider

Livet rullar på som ångloket tuffar uppför en brant backe där röken stiger upp mot himlen.

Vaknade sent idag också, hmm får inte bli en vana bara. Ringde till sjukhuset för att få en tid till att tala med en läkare på mottagningen. Sköterskan säger den 18 december och jag lägger pannan i djupa veck… Alltså ingen tidigare tid?

Man får inte vara för sjuk för att klara av den svenska vården som erbjuds för oss där läkarna inte kan ställa en glasklar diagnos. Känner mig bortglömd och utelämnad med min situation där orken blir bara sämre.

Jag får bara gilla läget och om jag känner mig mycket sämre ta en sväng till akuten igen, suck…

Det blir att ta det lugnt och göra det bästa av mina dagar. Tur så har jag mitt skrivande på boken samt bloggen.

Funderar även som jag skrev tidigare börja på en ny bok. Jag kan börja lite när jag får lust att skriva av mig. Jag är en kreativ person och vill mycket men sedan kommer vi till verkligheten och där blir det stopp på grund av olika anledningar.

Lev med kärlek i ditt hjärta och låt inte andra förstöra din balans

Mitt foto från Antalya, Turkiet

 

 

1 comment / Add your comment below

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your
    point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence
    on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

Lämna ett svar

Till startsidan