Se upp för lögnare på nätet som roar sig med allt och alla

Dagen blev tumult kan man säga idag. Fick veta saker om en person som jag haft kontakt med i över 2 år var en riktigt lögnare och don juan på nätet, suck.. Fick bildbevis och läsa texter som han skrivit. Att männen orkar hålla på, fattar inte. Får fundera på den saken vad som saknar dem egentligen för det är inget “normalt” beteende. 

 

Jag får så många konstiga och knäppa meddelande på fb som halvnakna, helnakna, dickbilder som är i olika tillstånd och sexvideos. Tänker faktiskt nästan stänga ner min profil ett tag när jag behöver återhämta mig. 

 

De flesta av oss är nog beroende av sina mobiler utan att tänka på det. En del har dem nästan i handen dagligdags. Jag har den inte framme när jag är med vänner för det är inte trevligt.

 

På kaféer så kan man se vänner sitta bredvid varandra för att de ska umgås men de chattar istället med dem som inte är närvarande, helt sjukt. Prova att vara utan mobilen en hel dag och se hur det går. Fingrarna kommer leta automatiskt efter den och sinnet blir rastlöst för det blir inga input eller du vet inte vad som händer där ute eller vad dina så kallade vänner gör. Många är beroende av att få många likes för att de har ett stort behov av bekräftelse. Att de duger och att de blir sedda av många som tycker de är fina eller typ gör något bra. 

 

Jag kan klara av att vara utan den men då tillhör jag den gamla generationen som hade telefon med sladd i väggen och snurrskiva. Livet fungerade utan denna mobil men jag måste hålla med om att det är behändigt och funktionellt med den för du kan göra allt i den. Jag brukar säga att det är en dator som det går att ringa på. Den så kallade klassiska finns inte längre, helt enkelt en telefon…

 

Lägg ifrån er mobilerna när ni ses och umgås med varandra istället. Ta tillvara på stunderna för dina stunder är ditt liv. 

 

7 comments / Add your comment below

    1. Thanks for your nice words about my blogging 🙂 I have just done it for about 20 months and i hope the translation you using do it well for you.

  1. Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it 😉
    I am going to return once again since I bookmarked it. Money and freedom is
    the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

Lämna ett svar

Till startsidan