Regnet öste ner men humöret på topp

Gårdagen blev en intensiv dag

Åkte till Gränby centrum och bytte en sak som jag ångrade redan i söndags på hemväg. Nu fixad och nöjd 🙂

Efter det så åkte till mitt favorit ställe i Uppsala Waynes coffee för en fika och för att invänta mitt möte med en ny affärskollega som jag ska starta en buisness med. 

Mötte min väninna där som fråga om jag skulle med på eventet som var på Clarions Hotel. Art Clinic firar 10 år och höll ett event under kvällen.  Idag ska jag dit också för hotellet har ett eget event om deras hotell, ska bli intressant. Är inbjuden som bloggare från bloggportalen Delacay tillsammans med andra bloggare. 

Mitt möte med affärskollegan gick bra 🙂 och ska jobba och fundera ut ett bra koncept för ändamålet. Det blir ett intressant projekt 🙂 Berättar om dagens äventyr imorgon. 

 

Lämna ett svar

Till startsidan