Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ras med fall där stötdämparen gjorde sitt

Regntunga skyar idag också över Uppsala men där bakom molnen finns du varma vackra sol.

Idag när jag gick tillbaka från tvättstugan så halkade jag på trätrallen utanför ytterdörren och föll på baken och slog i min vänstra handled. Trätrallen blir som såpa när den är riktigt genomblöt av regn och ruskväder.

Handleden har svullnat lite och värker, suck Blir den inte bättre så får jag åka för att få den röntgad. Har svårt att skriva för det värker samt blir stelt på grund av att jag satt på ett handledsskydd som egentligen är för min opererade högra handled.

Den kan krångla ibland för jag har ett ganglion kvar som inte syns utifrån men på röntgen. Den kommer och går.. Ett ganglion som syns på bilden är fylld av vätska som fylls på och försvinner omvartannat.

Fick lite ont på vänster sida i ryggen också men jag landade på rumpan med stötdämpare. ha ha

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan