Rankas högt på Google är viktigt för ditt företagande

Reklam för företaget Hjalmar & Co SEO Byrå

dag ska jag på ett möte med andra bloggare som har längre erfarenheter när det gäller att blogga. För jag har en del funderingar.

Jag har funderingar till hur min blogg rankas och syns på nätet och vad som gör att utländska läsare över hela världen läser och skriver kommentarer till mig på engelska. Kanske på grund av att den heter som tidningen Time Magazine och de blir nyfikna. Tar sig tid att översätta..

Jag har i alla fall funderat på hur högt man rankas osv men överlåter det just nu till bloggportalen. Jag har däremot funderat på att starta ett företagande och undrar hur jag ska jag göra med allt tekniskt? Där man får hjälp med allt som behövs från att skapa en snygg hemsida och för att synas och rankas bra.

Jag har funderat och surfat omkring på nätet och det finns många att välja mellan men har svårt att bestämma mig men ett företag som jag tycker verkar intressant heter Hjalmar & co SEO BYRÅ

De har en test där man kan skriva in sitt domännamn, sökord samt mail adress där de sedan kommer åter med information i ett mailsvar. Fantastiskt.. Nu är det bara vänta och se hur min blogg rankas. Spännande..

Jag tycker om deras hemsida för den är väldigt stilren och har all information som de erbjuder snyggt och strategiskt upplagt. Jag gillar när en hemsida ser ut som deras gör. För när det är för mycket text tappar jag intresset för det blir för rörigt för mig.

Informationen är tydlig samt de har även en kort video om sökoptimering som är ett bra verktyg för nykundsbearbetning. De har olika paket där som möter upp där kunden befinner sig i sin verksamhet. Eller vill helt enkelt utöka och då finns det 4 olika paket som mini, small, medium och large. Där de har olika antal sökord som generar till mera träffar och vilka företag som det passar bäst till.

De har certifierade experter på Google och då måste de verkligen vara bra och veta vad de håller på med. Deras projektledare håller ihop hela projektet med en trevlig personlig kontakt som alltid finns där om man behöver hjälp med något.

SEO-tekniker som sköter om den tråkiga biten som jag blir jätte arg över ibland när den inte fungerar som det ska. Härligt med att slippa tänka på det för med detta företag Hjalmar & co SEO BYRÅ så kan man bara luta sig tillbaka och fokusera på det jag är bäst på och låta proffsen göra sitt jobb.

De är experter på att göra professionell design och kvalitativt innehåll efter kundernas önskemål så kunderna får en bra upplever sam att det blir lika snyggt oavsett om de använder mobil, surfplatta eller dator.

Jag upplever att de flesta i dagsläge använder sina mobiler i första hand och sedan surfplatta. Dator tar längre tid att ta fram till vardags eller när man är ute på resande fot

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan