Porrbranschen är ett helvete för alla berörda som utsätts för denna falska värld

Hösten kryper närmare och träden färgas i ett brett spektrum av alla olika härliga färger. Det blir mörkare och mörkare för varje dag och nu så är det dags för att tända ljus och mysa.

Idag så ska jag till min läkare på vårdcentralen som är min favorit för han är en lyssnade och empatisk person. Han inger lugn och trygghet som jag behöver just nu när livet är turbulent , Tack

Det finns många saker i livet som jag blir upprörd över och känner men va sjutton hur står det till med mänskligheten egentligen. Tappar tron ibland på allt och känner att det vore skönt att bara strunta i allt och bara stänga in sig och låta världen koka på med allt som pågår.

Igår så tittade jag “På gränsen med Peter Jihde” denna gång om porrbranschen och blir så uppgiven, ledsen och arg. Jag har svårt att förstå varför människor har behov av att titta på detta men jag är så ointresserad av vad andra gör i sina privatliv eller lägga mig i andras förehavande. Jag fördömer inte men det behövs en ändring som jag skrivit om tidigare för de unga som växer upp får en sned syn på sexlivet.

En kvinnan berättade om sin tid som porrstjärna och hur de behandlades och hur det går till.

OMG dessa så kallade pojkvänner som med manipulativa sätt övertalar kvinnor att ställa upp på dessa saker. Kärlek kan sätta kvinnor ur balans Men kära unga kvinnor vakna upp och stå emot dessa sjuka hjärnor. De vet vilka de kan ge sig på och bemästra med sin charm och övertalningsförmåga.. De ser om ni har ett stort behov av bekräftelse och att få höra en massa vackra ord. Det är bara tomma ord och deras verktyg för att få sin vilja igenom. Läs av deras ögon för de ljuger aldrig och deras kroppsspråk.

Det behövs center dit kvinnor kan gå när de utsätts för dessa män som utnyttjar dem. Vi får inte förglömma att unga män utnyttjas också som det jämt pratas tyst om. Det finns ju en porrbransch för homosexuella där det är unga män som far illa. Varför nämns det inget om det i media?

Hur kan människor sitta och njuta av att se dessa våldsscener? Där kvinnor blir slagna och där de skapar fejkade våldtäkter. Hon berättade om hur ont hon hade i vaginan efter alla sexscener där de förmodligen inte använde glidmedel för att underlätta. OMG många kvinnor har säkert varit med om att uppleva denna smärta. Det är som ett skrubbsår som vi får på huden och slemhinnorna är mera sensitiva än vår hud.

De visade också om den framtida porrbranschen som är på frammarsch som är virtuell. Där människor kan uppleva att vara liksom med i själva händelsen. Porrbranschen lär aldrig försvinna men det behövs information och lära om sex och samlevnad i skolorna som är bättre än den är idag. Där de pratar om dessa nedvärderade och fejkade sexscener där allt handlar om att underhålla.

Men till vilket pris för de berörda i filmerna samt de som blir beroende av att titta på dessa snedvridna sexscener.. Vilket ger en hård attityd bland de unga som växer upp nu..

Lämna ett svar

Till startsidan