Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pool till nästa sommar

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten

Det är på hösten man ska bygga pool!

 

Hösten är både härlig och lite jobbig. Det är alltid som en slags nystart i början på hösten. Det är då man ska ta tag i sitt liv. Börja träna, renovera hemma, fixa, greja och dona. Som när man började skolan fick köpa bokpapper, nya pennor och sudd. Jag älskar den känslan!

Höstprojekt

Hösten är en bra tid att starta projekt. Till exempel fick jag lära mig att hösten är rätt årstid att bygga en pool. Jag hade helt klart trott att det skulle vara på våren eller sommaren. Att bygga på vår och sommar är inte heller fel, men om man bygger på hösten så kan man utnyttja poolen hela sommaren istället för att bygga den.

Det är också mycket att fixa på hösten. Har man fruktträd så ska dessa plockas av. man ska sylta safta och lägga in. Det är mysigt men kan också bli lite stressigt. Man ska kratta löv, åka till återvinningen, klippa gräset en sista gång.

Vinterstänga

Har man en sommarstuga ska man stänga av kyl och frys. Plocka hem sängkläder och tvätta allt så att det är färdigt nästa år. plocka hem mattor och tvätta dem. Jag tror faktiskt att mattor i sommarstugor blir tvättade oftare än de man har hemma. Man stänger stugan inför vintern helt enkelt. Det måste man göra med poolen också, vinterstänga poolen. Skruva. lossa, tömma vatten med mera. Det är viktigt att sköta om sin pool så att den håller och inte fryser sönder under vintern.

Jul och snö

Efter allt fixande och slit med att förbereda för vintern så kommer förhoppningsvis en riktig vinter. Jag vill ha mycket snö. så att vi kan åka skidor, pulka och skridskor. varje årstid har någonting som jag älskar. Det ska också bli kul med jul. att pynta köpa julgran och allt annat som hör julen till. Det längtar jag efter!

Det vore faktiskt kul att ta ett vinterbad också, att bada i en isvak. Häftigt! Jag ser framför mig hur det är helt vitt ute och luften är kall. Jag har baddräkt och en stor härlig stickad mössa. Att springa ut från bastun ner till isvaken och hoppa i. Precis så skulle jag vilja göra!

När jag kommit upp till bastun, värma mig i bastun först och sen ta en kopp varm choklad. Det vore kul om den drömmen gick i uppfyllelse.

 

Lämna ett svar

Till startsidan