Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Planetens överlevnad är i hetluften ikväll på kanal 4

Vår överlevnad och tillvaro på planet är i fara på flera nivåer..

Idag så sveper det regntunga moln över där jag bor och snart så kommer nog regnet men det blev en kort promenad på förmiddagen innan lunchen.

Kände en sådan tacksamhet imorse när jag märkte att min mage börjar bli bättre men jag får nog ta tabletterna en vecka till för att vara på säkra sidan samt att ta det lugnt.

Det blir att chilla ett tag till och undvika stress och oro men jag känner mig lugn när det kommer till mitt privatliv. Blir ju förtidspensionär nästa månad.

Det är värre med vår planet och den mänskliga tillvaron som vi verkligen måste ta tag till och jag blir glad och förhoppningsfull när jag märker att det blir mera och mera unga personer som vill skapa en förändring.

Det är vi långt tillbaka i tiden, äldre, vuxna som har skapat denna situation som de unga nu inser att de måste ta tag i för att de ska få en bättre framtid.

Allt som händer ute i universum och världen är inte bara mänsklig påverkan utan allt är i en ständig evolution där många saker går i cykler.

Det har varit så hela tiden tillbaka i evolutionen där större omvälvande händelser skapat kaos där många personer avlidit. Nu så bor vi tätare och i större städer och därmed så blir flera drabbade samtidigt.

För någon dag sedan så såg jag en dokumentär där de berättade om de stora orkanerna som varit och hur de i framtiden kan uppstå och varför. Det handlar om vilken temperatur havsvattnet har och det påverkar mycket annat inte bara orkaner. Korallreven förstörs och dör ut som påverkar hela livet under havsytan som också skapar oreda i den naturliga kretsen i hela vår tillvaro här på jorden. Ttta bara på förödelsen på de olika bilder på ett dött samt levande korallrev.

Om alla kunde inse och förstå hur vår planet förändras av vårt slit och släng och materialistiska ytliga leverne som vi har idag. Men hela universum och vår galax ingår i en förändring i evolutionen också får inte förglömmas.

Vi behöver däremot sluta och utarma, skita ner vår vackra planet som ger oss möjligheten att kunna leva här. Annars går det åt skogen med att leva kvar här på jorden för vi bland annat begränsar vår förmåga att föröka oss samt flera sjukdomar kommer uppstå osv…

Ikväll klockan 20:00 kommer jag titta på Galan för vår planet som går på kanal 4. Jag kommer se om de verkligen tar med de värsta sakerna som har hänt och som pågår nu. Där de som vill tjäna pengar är svåra att komma åt för de sitter på makt och stor påverkan i infrastrukturen i världen.

Vi påverkar även på en annan nivå också som jag skriver om i mitt pågående bokmanus som ligger för redigering. Ämnena jag tar upp är så i tiden så den måste snart bli klar…

Lämna ett svar

Till startsidan