Pension redan vid 62 eller sjukersättning det nya ordet för sjukpension

Livet är verkligen som en roller coaster där upplevelser inom och utom oss skapar de branta uppförsbackarna och de djupa dalarna som rusar fram under skrik, fasa och förtjusning.

Det är så mycket på hemmaplan och ute i världen som jag förfasar mig över där jag blir arg, frustrerad och ibland till och med deprimerad. Min roller coaster har varit och är fortfarande väldigt livfull, färgstark och förfasande när det gäller både mitt välmående och tillvaro.

Jag har så mycket tankar och ideér men sedan kommer kroppen där och lägger in strejk på min strategiska lista och plan. Kropp och själ går hand i hand och jag jobbar hårt med att finna varför det är som det är med min hälsa.. Sitter ibland och somnar när jag vill skriva eller göra något intressant, suck

Vi skapar många sjukdomar själva inom oss och till en viss del så vet jag varför det är som det är och jag försöker finna lösningar men myndigheterna är så byråkratiska och fyrkantiga. Suck för myndigheter och deras långsamma hantering av ärenden.

Sjuk och nej det får man inte vara och är du uppåt pensionen så vill de säkert helst att man avlider så samhället ska slippa den kostnaden. Känner mig arg idag och skulle vilja ta de där nissarna i öronen och vrida om så de trippar på tårna.

Politikerna får faktiskt ta och bry sig om de äldre som arbetat hela sitt liv och betalat skatt i Sverige. De ska banne mig få en bra och rättvis behandling när det kommer till att se över om man kan få sjukersättning. Jag är ju nära att kunna ta ut min pension snart som man kan börja göra från 62. Den är inte stor men större än sjukersättningen som jag äskar för nu.

Japp nu blir det en sväng till tvättstugan för att kontrollera om tvätten är klar. Ha en trevlig dag alla där ute i vimlet..

 

Lämna ett svar

Till startsidan