Pedofili är ett större problem än vi vill inse i världen med en tystnadskultur

Jaha då var helgen över och en ny vecka stor inför vår dörr där livet avspeglar sig på var vi står i livet. Jag vaknade upp idag också men rätt sent, hmmm

Det gör fortfarande ont i armen och är svullen samt lite hudrodnad, suck Tog tag i de ärenden som behövdes göras på morgonen så nu kan jag chilla och ta det lugnt. Det blir lite skrivande här samt annat som jag vill fortsätta att fixa med. Får se hur mycket jag orkar…

Igår så började jag titta på en dokumentär som jag tycker om att titta på istället för andra tråkiga program.. Denna blev jag så uppgiven av att titta på men fortsatte att följa tre avsnitt. Det handlade om en kvinna som sålde sina egna biologiska döttrar till pedofiler. Hon fick dem att ställa upp på bilder och videos som började i tidig ålder.

Hur kan en mamma som själv blivit utsatt förmodligen i tidig ålder också av män begå denna handling mot sin avkomma? Hon har säkert något problem psykiskt och kanske någon mental nedsättning genetiskt tillsammans med en dysfunktionell uppväxt.

En bit in i berättelsen så förstod man att kvinnan varit aktiv som prostituerad. Jag tittade inte färdigt för det var många avsnitt för det blev en stor utredning. Många män inblandade i utredningen.

Varför har dessa män stort behov av att se barn klä av sig och utföra vuxenhandlingar? Vad har gått snett i deras liv? Det behövs mera forskning i detta för det är så utbrett och mera vanligt än vi kan fatta i samhället och så sjukt och fruktansvärt för de unga barnen som växer upp. Inga barn ska behöva uppleva detta… Jag hade själv en far som tafsade och gick över gränsen på vad som man inte bör göra med sina döttrar. Han dog i mina ögon innan ha gjorde det kroppsligt.

Är vi så barbariska, enfaldiga med ett så lågt primitivt levnadssätt att vi ska styras av våra könshormoner. Där de som även har adrenalinkicks behov måste öka på med värre saker för att få sitt behov tillfredsställt.

Inte nog med det för i morse så tittade jag på Malou på TV och där var Patrick Sjöberg som gäst en före detta idrottsman, höjdhoppare som blev utnyttjad av sin tränare som tillika var hans styvpappa.

Dessa predators ser alltid till att ha tillgång till unga pojkar/flickor och det finns mycket inom idrotten.

Jag fick en fråga från en så kallad fb vän förra veckan. Kan jag få ett par trosor av dig eller köpa?? Jag tänkte OMG varför styrs vi så av dessa könshormoner så mycket att vissa människor begår alla dessa avvikande och sjukliga saker. Mitt hjärta gråter för alla barn som utsätts samt även vuxna naturligtvis för när vi skadas i unga år så stänger vi ner känslorna och blir destruktiva mot oss själva och andra som vi möter i livet.

Lämna ett svar

Till startsidan