Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Pålar i vattnet vid en badplats är det ett elakt illdåd eller en avundsjuka från de som inte är privilegierade med att kunna simma?

Pålar i vattnet är det en fråga om avundsjuka eller bara ett illdåd för att skada andra för sitt höga nöjes skull? 

Idag så blev det en tur till mataffären för att införskaffa några saker och det är så himla tråkigt att handla mat men tacksam att jag kan införskaffa mera mat..

Nu är jag helt slut som jag brukar bli av dessa äventyr som blir min tuffa träning för jag bär den tunga ryggsäcken. Imorgon så har jag nog träningsvärk för jag gick idag över 8 km. Bra jobbat tänker jag om mig själv och tar en extra kaka vid eftermiddagsfikat utan att fundera om jag ska ha den eller inte..

Ämnet idag handlar om ett aktuellt som får mig att verkligen att fundera på mänskligheten. Vilka är vi och vad får oss att agera som vi gör ibland??

Hörde på nyheterna idag om en sak som fick mig att skaka på huvudet… Men va sjutton är det för fel på folk egentligen, För detta har jag svårt att ta in verkligen för vad är egentligen deras tanke bakom detta agerande?? Att skada förstår jag men vilken känsla ligger bakom det hela. Avundsjuka, protest mot något men vad?? Skulle verkligen vilja prata med dem som gjort det…

Det handlar om att skada andra och på ett sådant billigt och helt otroligt dumt sätt.. Ungdomar som var och badade en härlig varm sommardag vid en badplats vid Fabbesjön i närheten av Karlskrona. De fann spetsiga pålar som var nedsatte av någon alldeles vid badbryggan. De ville uppenbarligen skada unga personer som kanske skulle kunna få skador för livet om det hände något tokigt.

Jag sa alltid till mina söner när de växte upp att aldrig dyka vid okänt vatten för man vet aldrig vad som finns under ytan. Det är lätt att bryta nacken om det finns en grynna osv men detta går inte liksom att värja sig emot. Hur ska vi skydda våra unga som är bara ute efter för att få en trevlig sommardag i detta varma väder där de behöver ladda på batterierna från pandemin tiden vi haft nu och har fortfarande.

Varför detta hat och personangrepp på personer som bara försöker njuta av sommardagar för att orka med den tunga hösten och vintern som kommer snabbare än vi tror tillbaka. Ljuset har redan vänt och dagarna går så fort där vi redan har passerat över halva sommaren.

Jag önskar alla en härlig underbar kväll och njut nu av sommaren som blomstrar för fullt. Glöm inte att njuta även om livet är i en uppförsbacke just nu.. Det varar inte för evigt men ger dig en erfarenhet och du utvecklas som person. Allt handlar om utveckling..

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan