Njut av dagarna och släpp alla måsten

Vilket busväder det blev igår på eftermiddagen och kvällen. Även idag så fortsätter det dåliga vädret så det blir att sitta inne i stugvärmen.

Har mycket funderingar över hur man kan förändra saker i det vardagliga livet för de unga som växer upp och de som är aktiva att ta hand om allt så vi kan ha ett ordnat samhälle.

Vill gärna göra något aktivt men vissa dagar så tänker jag, Varför…

Jag har gjort mitt och kan egentligen bara ta det lugnt och njuta av de resterande åren som är kvar som kan ta slut redan imorgon eller dröja 10-20 år. Min mamma blev 76 och pappa 86 och jag blir 61 i år, hmmm

Kan knappt fatta ibland att jag har kommit upp i åren så mycket. Tyckte det inte var så länge sedan mina söner var små och behövde mig och min kärlek. Saknar ibland denna tid och önskar att jag fick uppleva en dag från den tiden. Mina söner och min pappa med sin dobermannpinscher på bilden nedan.

I denna Corona tid så är det bara att ta det lugnt som alla får göra i hela världen just nu. Alla kan drabbas ingen kommer undan men de mest fattiga och utsatta blir som alltid de som påverkas mest i livet. De som har en bättre ekonomi kan klara sig bättre genom denna tid men smittade och utsatta kan alla bli av detta virus som vi ännu inte vet hur det kommer att gå när den andra vågen kommer.

Det är inte en fråga om ifall den kommer utan bara när så var beredda och ta det lugnt. Stressa inte över vad du inte får göra osv utan ta en dag i taget och gör det bästa av situationen vi har. Jag tror den kommer till hösten i oktober med en smygstart i september så ladda upp er energi och hälsa under sommaren. Hur ni äter och dricker, motionerar, sover och vad ni tar in i ert medvetande från allt media brus som landar i ert undermedvetande som styr oss till ca 95% i våra val vi gör i livet.

Jag känner en stor kärlek och omtanke till alla som har det tufft nu. Ta hand om er själva och era nära och kära och låt inte er frustation och oro gå ut över de som minst behöver det eller bör få det över sig.

Jag älskar att titta på ett youtubeklipp där katter gör tokiga saker för de är så söta och rätt korkade ibland. Om jag känner mig tungsint en dag så tittar jag på ett klipp och glömmer min sorgsenhet och skrattar. Ett bra lyckopiller….

Jag har valt att dra mig tillbaka och lever rätt ensamt och har behövt det ett tag och speciellt just nu. Min ork går upp och ned och är vissa dagar helt slut men känner ett lugn att livet är ok. Kan ibland få en skrattattack när jag tänker på alla roliga och tokiga stunder jag har fått uppleva i mitt liv.

Dagens känsla går i tacksamhetens tecken där kärlek fyller mitt hjärta

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan