Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Musikbranschen är fylld av skadade själar som sjunger ut sin smärta

Japp då var man lite blondare igen istället för grå och cendré färg. Drar mig alltid för att göra det men blir bra när det är klart.

Igår så blev det en vinterpromenad och mötte på en katt som jag sett flera gånger. Han ser ut som ett litet lejon med bärnstensögon. Vill gärna ta med honom hem i fickan men det går ju inte 🙁 Googla på vilken ras han är och fann att det är nog en Maine Coon ras. Jag är uppvuxen med hundar, katter och hästar men har inget husdjur nu. Har blivit så allergisk mot vissa pälsdjur som är jätte tråkigt.

På kvällen tittade jag på Svt play på en dokumentär om R Kelly som jag hört har blivit anklagat för sex med minderåriga men inte läst så mycket om det för jag följer inte kändis världen. Jag tycker om hans musik speciellt I believe i can fly. Jag får gåshud när jag hör låten för den är så känslosam. Nu förstår jag varför han kan sjunga med en sådan inlevelse.

Han blev vid 8 års ålder utnyttjade sexuellt av en vuxen person i familjen. Han hade det svårt i skolan och blev mobbad för att han hade det svårt att läsa och skriva. Hans uppväxt gav djupa ärr av smärta som han tog ut på dessa unga kvinnor. Hans bror blev också utnyttjad redan vid 6 års ålder men de pratade inte om det när de växte upp. Mannen som utförde sexövergreppen fick sina orgasmer och sin njutning för tillfället i sitt liv. Barnen samt de som blev utnyttjade i andra led får lida hela livet.

Den vuxna mannen ville de inte peka ut för familjens skull. Man kan undra hur många mer personer han skadat. R Kellys kontrollbehov som han utövade på de stackars unga kvinnorna och flickorna har med ett beteende han fått med sig pga att han som liten inte förstod vissa saker som hände då han växte upp. Familjen hade säkert mera svåra saker att hantera, pappan fanns inte med i bilden. Det blir ett beteende i vuxen ålder av att alltid vilja ha kontroll på situationer hela tiden. Speciellt sin partner. Skriver om det i min pågående bok.

Hans stora framgång som artist och alla pengar som flöda in kan förändra vem som helst och skapa psykisk ohälsa som kan gå ut över andra. Kan vi någonsin få ordning på männen som utnyttjar barn och unga för sitt höga nöjes skull som finns inom alla områden? Samhället borde ta sitt ansvar och informera om det i tidigt stadium för barn som växer upp. Skrev om det tidigare i ett inlägg.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan