Motion är viktigt för kropp och psyke

Måndag och en ny vecka står framför oss där jag har några inbokade möten som måste tas om hand. Annars är jag ute och promenerar eller skriver på bloggen samt mina andra texter. Söker ny bostad igen för där jag bor nu är bara tillfälligt.

Jag är sjukskriven och ska ta det lugnt men det är svårt när det är så mycket jag måste tänka på och fixa med. Har bott in mig i mitt boende nu och vant mig vid att ha människor omkring. På landet var det så tyst endast djuren som lät och grannfrun på måndagskvällarna som hade hög musik på för hon körde fitnesspass  med sin grupp som hon tränade utomhus på deras stora gräsmatta.

Jag tittade på genom fönstret och önskade att jag hade orkat hänga på men suck det var bara och glömma. Jag var glad då bara att orka ta korta promenader och att fixa i trädgården. Nu så är inte orken så mycket bättre men det är bara att jobba på med att bygga upp en ny ork och hälsa.

Livet sätter oss ibland i svåra situationer där vi prövas och blir hårt ansatta och just nu så har jag passerat en tuff puckel men flera kvarstår innan allt landar på plats där jag vill vara i livet.

Njut av dagen och skapa ditt liv till det bästa för dig och bry dig inte om vad andra tycker eller har för kommentarer. Följ ditt hjärta and go with the flow

Lämna ett svar

Till startsidan