Monopolspel med världen som spelplan

Är vi marionetter som dinglar i deras fingrar för speldeltagarna?

Vi behöver inse att världen styrs av de största bolagen där de rikaste sitter som ägare. Vill inte peka ut något bolag eller personer för det är en sammansättning som ger spelförutsättningarna för de alla inblandade. Tänk bara på alla banker som vi inte kan vara utan för att existera. Vi måste tillhöra en bank för allt, få lön, betala räkningar samt låna pengar för att leva och bo. Vi är bara spelpjäser i deras spel och de vill att vi ska vara som robotar, som vi är också. Tänk på vilket robot liv vi lever egentligen.

Framtiden kommer bli ännu mera robot liv. Nu när där de kan sätta in chip i våra hjärnor samt även spruta in ett chip via en injektion, så små har de blivit. Mental styrning på flera sätt, kommer skriva om det en annan dag när jag kommer berätta om en del saker som kommer med AI.

De som styr i världen leker med den som om de sitter vid ett bord och spelar monopol eller typ som det nyare spelet risk. När jag insåg det så blev jag så arg att jag fick hjärtsnörp nästan av ilska. Det var efter en film jag såg som handla om aktiehandeln. Jag anande att det var så innan men brydde mig inte så mycket men varefter jag personlighets utvecklats så har min rebelliska sida kommit fram och vill tala om det tillsammans med mina berättelser om livet och hur det påverkar våra liv i vårt land och ute i världen.

Vi är marionetter inget annat i deras ögon. En massa som de undrar över hur de ska styra och få oss att hålla oss på plats för sina egna förehavanden. Deras inkomstbringande affärer som de absolut gör vad som helst för att behålla sin marknad. Rena rama gangster fasoner för allt kan köpas för pengar i den materialistiska värld vi lever i. Kan bara säga tyvärr, för det är bara prislappen som talar om hur allt ska gå till.

De stora sitter på allt som har någon betydelse i världen och flyttar runt affärer och beslut precis som pjäserna i spelet monopol. De kan krascha ekonomin och bygga upp igen allt är bara pengar som egentligen inte existerar utan flyger runt i molnet. Maktspel med döden i vitögat.

Vi får inte ens heller rätt nyheter om vad som händer utan de äger även mediabolagen och styr vad vi ska få veta och tro på. Färga våra sinnen med vad de vill styra oss till att göra eller tro på just då.

Det jag nu har berättat om kommer kanske en del säga konspirationsteorier men var inte naiva och tro att allt i världen går rättvist till. Världen är ett spel om pengar och makt för dem och de bryr sig inte om hur mänskligheten mår utan hur de kan påverka oss att följa deras plan. De använder vår starkaste instinkt som är överlevnad där vi gör vad som helst för överlevnad och där våra rädslor finns. Att dö…. 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan