Media det farliga vapnet som kan sänka eller höja människors beteenden

Vårkänslor i naturen

Lördagsmys i vårvädret där solen skiner ner från en nästan klarblå himmel. Det blev en kort promenad för min ork är på nedåtgående nu, suck…

Det blev som det brukar bli för mig som älskar att fota. Jag kröp nästan omkring på marken för att fota de första vårblommorna som sträckte sig mot solstrålarna och vajade i vinden. Jag saknar min stora kamera som jag inte har där jag bor nu. Måste hämta den nu när allt börjar snart blomma mera och naturen blir som en ung person som står i full blom. De unga vuxna som håller på att vakna upp till det vuxna livet där de söker efter vem de är.

Media som påverkar och formar våra liv

Livet ute i dagens samhälle/länder/världen är som en stor djungel och det är mycket som kan påverka dem att bli mera villrådiga där de kan få helt fel uppfattning från vuxna och äldre. De unga har mera saker att ta in än de vuxna för de följer inte med allt nytt som kommer. Tekniken springer fram i hög hastighet där många inte hänger med utan kommer efter och behöver hjälp bara för att kunna fixa de mest vardagliga sakerna som har med samhället att göra.

Jag hänger med för jag är nyfiken och tycker det är fascinerande med allt nytt och jag jämför med mitt liv när jag växte upp. Om utvecklingen går på lika sätt och tempo ökar framöver så kommer det bli verkligen nästan skrämmande förändringar.. Jag har redan läst på om många saker som är helt otroliga som den vanliga personen i samhället inte har koll på..

Det som vi måste vara medvetna om att vi kan inte lita på vad som visas på nätet i bilder och videoklipp för det går att ändra och fixa med så mycket nu. Media är ett farligt vapen om det används på fel sätt för det styr människor (pöbeln) att agera helt galet ibland. Framtidens krigsvapen och påverkan att sätta igång saker mellan olika folkgrupper osv..

Vem styr media? De har en stor makt över oss… Vakna upp och inse att det går inte att lita på vad som visas för mycket vinklas i politiska frågor för att få oss att agera. De skapar nyheter och får fårskocken att springa åt det hållet som de vill att vi ska ta oss och skapa ännu mera kaos.

Lämna ett svar

Till startsidan