Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Många frågor som påverkar och skapar oreda i världen

Olika frågor som är väldigt aktuella just nu i Sverige och världen som Nato, hets mot folkgrupp, skolfrågor och frågan om fri abort

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev något och det är beroende av flera anledningar. Men nu är det många saker som jag är upprörd över som hänt. En del saker får mig att skaka på huvudet och tänka. Hur kommer det gå för Sverige i många frågor framöver???

Jag kommer skriva om de olika frågorna nu i veckan som kommer.. Det kommer handla om NATO frågan som är en väldigt het fråga och en stor historisk händelse för oss i norden nu. Den svenska skolan som jag har fått höra så mycket tokiga händelser från samt olika dokumentärer som sänds på TV nu. De förstår inte varför det går så dåligt i de svenska skolorna. Jag vill säga en sak om det nu och det är bland annat dåligt LEDARSKAP återkommer i den frågan en annan dag. En annan fråga, är denna hets som håller på att byggas upp mellan folkgrupper. Det liknar tiden på 30 talet innan andra världskriget bröt ut. Tyvärr så känns det som att vi sitter på en krutdurk som har börjat vibrera och Putin är en av de stora anledningarna till denna situation.

Den frågan jag kommer skriva om idag är något som får mig att se rött av ilska.. Aborträtten för kvinnorna i världen får inte tas bort

Omg ska vi gå bakåt i tiden och försvaga kvinnans rätt att välja sitt öde. Att ta bort rätten till abort som de nu håller på att göra i vissa delstater i USA. Va sjutton,varför vill de sträva bakåt istället för att lära de som växer upp att ta mera ansvar för sina sexlustar. Det går inte att blunda och gömma undan sexdriften för den finns med oss från evolutionen och är en stark drift. Allt för att vi ska överleva på jorden..

Jag blir så arg över att vissa få personer ska få sitta och tycka till om att ta bort denna rätt till fri abort. Kvinnan ska ha rätt att välja om hon vill bära på ett barn samt föda barnet. Det kan ha blivit till av ett misstag för de flesta män vill inte använda kondom. Men att sedan ta ansvar för deras handling är det många som hoppar över. Seriöst varför ska två personer vara tillsammans för deras lilla korta stund blev det konsekvenser av. Ett litet frö såddes till ett nytt liv. Varför ska det barnet födas till ett miserabelt liv för att två personer blev så sugna på ett sexutbyte i några minuter.

Är det verkligen ok att låta barn födas och vara oönskade, hatade och där de redan ibland kan vara beroende av droger från fostertiden. De får abstinens de små liven och måste avvänjas samt en del dör och klarar inte av allt. Jag tycker det inte är ok att en ny liten varelse ska behöva lida för att två personer var oansvariga när de njöt av sexet eller där en kvinna blev sexuellt utnyttjad. Eller till och med våldtagen av en främling. Sambon ser till att göra sin partner gravid igen för att hon ska stanna hos honom.

I utsatta områden i alla länder så far många oönskade barn illa för att vuxna inte tar sitt ansvar när de har sex eller män som utnyttjar kvinnor och de blir gravida mot sin vilja. I vissa länder så finns gatubarn och det är i kristna länder där preventivmedel är förbjudet också. De stackarna lever ute på gatorna och sover typ på kartonger eller under andra hemska förhållanden. De får knappt något att äta så de använder olika stimulansmedel för att döva sin hunger och smärta som river sönder dem inombords. Vissa blir utnyttjade av pedofiler som till och med dödar dem och förövarna går fria för ingen saknar och anmäler till polisen att de saknas. Dessa oönskade barn..

Det går inte bara att säga att så får vi inte göra för mänsklighetens sexdrift är stark och just då försvinner förnuftet. Där det händer mycket saker vid droger, alkohol och sexmissbruk. Tyvärr så är det många som inte förstår sitt ansvar fullt ut för olika anledningar.

Jag tog p-piller hela min fertila tid förut när jag ville bli gravid för jag ville verkligen inte bli gravid mot min vilja. Jag har aldrig gjort en abort men hade jag hamnat i en situation om en ofrivillig graviditet så hade jag gjort abort. Men jag valde att se till att aldrig hamna i den situationen. Jag hade biverkningar av dem men valde ändå att leva med dessa för jag har ju varit en kontrollfreak och var det även i denna fråga..

Lämna ett svar

Till startsidan