Lyxliv på Franska rivieran är det lycka i livet?

Har tappat lite fart på att skriva och känner mig låg och trött. Det blir nog ingen promenad idag utan chillar hela dagen.

Imorgon blir det en tuff dag och jag önskar den vore över men även den dagen kommer passera och livet går vidare. Jag får åka iväg till Uppsala i god tid så jag kan ta det lugnt för att hinna samla mig innan jag ska vittna i Tingsrätten.

Började igår att titta på Operation Casino om de unga männen som svindlande andra unga personer på pengar för att kunna leva i överflöd på Franska rivieran.

Överflöd

De unga som lever i överflöd tillsammans med andra personer som också tror att lycka i livet är att kasta pengar omkring sig. De har samma tråkiga inträngda tankar på vad man ska göra och ha i livet för att visa andra att de lyckats,, suck

Dyra klockor

Dyra klockor, märkeskläder och typ snabba dyra bilar samt att springa på krogar och spendera mycket pengar. De vill synas och höras att de är rika och kan göra allt de vill… Men blir aldrig riktigt accepterade bland lyxlirarna på rivieran för de har inte den rätta stilfulla attityden som de glider omkring med.

Rivieran

Jag har varit på rivieran slutet av 70 och början på 80 talet. Träffade till och med nuvarande fursten av Monaco på ett pyjamas party. Prins Albert i pyjamas, jag 19 år och han 21. Det blev ett roligt minne i livet 🙂 Han såg ut som kortet nedan med lockigt hår. Hmm nu ser han faktiskt tråkig ut…

Vi är alla olika och har olika syn på livet beroende på hur vårt liv varit tills nu. Vi sätter värderingar efter det och formar framtiden med något som vi tror är lycka. Ibland så blir det bra men om vi tittar på hur vi mår allmänt ute i samhällena så går det inte så bra..

Så vad är lycka i livet och att lyckas??

Lämna ett svar

Till startsidan