Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Livet rullar på alldeles för fort.. Lev fullt ut med varje andetag..

Livet rullar på alldeles för fort så glöm inte bort att leva fullt ut varje dag

En ny vecka och hösten känns som den kommit redan fast det är sommarmånad i kalendern. Vädret är lurt och jag hoppas vi får några varma dagar innan det blir högre luft och sommarens härliga varma känsla försvinner för denna gång.

Många funderingar och frågor far igen mina tankar och jag åker berg och dalbana i mina känslor över mitt eget liv samt allt som är på gång ute i världen. Det finns mycket som kan göras men ibland så undrar jag hur kompetensen verkligen är hos dem som har något att säga till om.

Jag vill gärna hjälpa till på något sätt men min hälsa och tillvaro är inte på topp så just nu är det bara fokus på mig själv för överlevnad. Jag har en tro på att det blir bättre och allt kommer ordna upp sig för jag är en fighter och glad skit som kan dra ett skämt mitt uppe i allt som pågår och skratta hejdlöst. Älskar att skoja och skämta för att göra andra glada. Att skratta frisläpper de goda hormonerna och får vår kropp att må bra och läka..

Snart är jag pensionär för jag går tidigare vid 62 år. Kan inte fatta riktigt att jag blivit så gammal, ha ha.. Jag kan åka billigare kommunalt, billigare biljetter inom många områden samt trängas med gamlingarna i mataffären när det är billigare priser för pensionärerna. OMG helt sjukt att jag redan är där…..

Skulle jag avlida idag så skulle jag vara helt nöjd och glad för jag har så många roliga och fina minnen och känner inte att jag missat något. Vissa val hade jag kanske kunnat göra annorlunda men att känna ånger och må dåligt skadar bara mig själv och ingen annan.

Texten nedan är från mitt bokmanus där jag börjar med vilka jag tillägnar boken som är på redigering inför återlämning till bokförlag. 

Tack till alla jag mött i Livet

Denna bok vill jag i första hand tillägna mina kära söner som gav mig glädje, kärlek och tuffa tider under deras uppväxt med en del tunga beslut. Det blev många skratt och glädjestunder som blandades med frustration, tårar och sorgbearbetning. 

De finns föralltid i mitt hjärta och jag känner en stor kärlek och tacksamhet för att jag har fått möjligheten att få vara deras mamma som jag tar med mig till livets slut. 

Tack till alla som kommit in i mitt liv genom bra och dåliga erfarenheter för ni har varit med och bidragit till den person jag är idag.

Tacksamheten finns i mitt hjärta med alla minnen stort som litet.

 

Lämna ett svar

Till startsidan