Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Livet en sommardag med en promenad på listan avklarad

Livet rullar på och allt känns så surrealistisk just nu för mig i livet. Jag tar en dag i taget och bara njuter av att det är sommar.

Idag så blev det en promenad på förmiddagen som blev över 5 km där naturen inte direkt swisha förbi. Men jag passerade förbi hagar i ett lagom tempo där hästar stod och tuggade som tittade upp och undrade vem jag var..

Mitt mål idag var att gå till ett buddistiskt tempel som inte ligger så långt bort som tyvärr för tillfället stängt pga Corona. Hoppas de öppnar snart för jag vill gå in där för att bara ta in atmosfären och sitta där och finna ett lugn inom mig.

Det får bli en annan dag som jag ser fram emot..

Nu sitter jag i trädgården och njuter av dofterna från en vacker sommardag. Hör fågelkvitter och vinden som far fram för det blåser lite idag. Det är inte supervarmt idag utan typ bara ca 19 grader så en varm tröja behövs. Jag har tagit på mig min mysiga som jag stickat själv. Jag ser ut som en vit kanin för garnet är luddigt och den släpper trådar så jag hårar också, ha ha

 

Lämna ett svar

Till startsidan