Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Låt någon annan göra jobbet

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Varför göra allt själv när det finns proffs

Att inreda och småpyssla hemma är en sak. När det handlar om att göra större jobb inomhus eller utomhus så är det bättre att låta någon annan göra jobbet.

Att måla om sitt hus utvändigt kräver en del erfarenhet och ett enormt jobb. Du måste veta vilken färg du ska använda efter vad du har för material på ditt hus. Du måste kanske hyra ställning för att nå överallt och fixa färg och penslar.

Men också om du ska måla om flera rum eller tapetsera inomhus kräver det en del. Både förberedelser som kan ta tid när det gäller slipning, tejpning av lister och allt som måste göras.

Låt någon anna göra jobbet

Då är det bättre att anlita någon som kan hjälpa dig med både färg, tapeter, förberedelser och sen göra jobbet. Och du kan pyssla med andra saker under tiden och du vet att det blir ett bra resultat.

låt någon annan göra jobbet

Om du bor i Stockholm eller Uppsala så kan K3 Måleri hjälpa dig med allt som har med målning och tapetsering att göra. Dom målar både utvändigt och invändigt. Så har du ett staket eller nått litet uthus på tomten så fixar dom det också.

Självklart kan dom hjälpa dig med färgval och allt runtomkring och kan komma hem på besök för att se vad du behöver hjälp med.

Behöver du tapetsera hjälper dom dig med alla förberedelser så att din nya tapet fäster ordentligt och ser till att väggarna är rena och fina. Vare sig dom behöver slipa eller sätta upp en renoveringstapet för bästa resultat.

Har du en fasad som behöver målas väljer dom rätt färg vilket material du än har på ditt hus. Och du vet att du kan måla om ditt hus även om det är i betong eller puts.

Lämna ett svar

Till startsidan