Låt dina känslor får komma ut under sång och dans som balanserar din kropp

Idag är det en ny utmaning med min rygg att jobba med men det går åt rätt håll. Är inte lika stel och går inte som en gammal gumma utan har fått lite mera spänstiga steg.

Mina andningsövningar, stretchning och yoga har gjort resultat, tack och lov. Jag gjorde även mantra idag för att förstärka min energi och balansera upp mina chakran.

Sången är den bästa balanseringen för vi får ljudet både utifrån och inne från. Jag skrev för några dagar sedan om hur musiken kan påverka oss både positivt och negativt. Det är därför många sjunger i kör och tycker om allsång i alla fall här hemma i Sverige.

Jag älskar gospel för de sjunger verkligen från sitt hjärta med en härlig rytm. Jag har sjungit i kör i olika omgångar i livet och ett tag i en gospelkör. När jag gick hem efter dessa stunder var jag liksom hög av berusning, gick som på rosa moln, trippandes fram.

Det är därför de som håller i föreläsningar eller andra olika sammanhang vad det än gäller så vet de att musik påverkar oss mycket. Vi kommer lätt i en berusning och rycks med speciellt om vi är många samlade.

Det blir också som en drog att alltid behöva lyssna på musik eller sjunga. Så fort vi inte klarar oss utan något för att känna oss levande så har vi blivit fast i ett beroende. De olika sakerna kan vara bra saker för oss eller dåligt.

Ta en dag i ensamhet och i tysthet utan någon kontakt med omvärlden på något sätt. Det är då ni kan finna er själva men inte första gången, det behöver bli många sådana stunder.

Läskigt ibland, för det är då ni kan känna hur ni egentligen mår inombords. Kroppen talar till er hela tiden men ni springer framför den hela tiden och vill inte känna känslor. Kommer det upp något så dämpar vi det med olika mediciner eller olika droger.

Livet består av känslor och det är ok att inte må bra och att göra misstag och känna att livet är pest ibland. Livet är som en roller coaster som jag skrivit om tidigare. Du väljer dina känslor och hur du ska reagera och agera.

Ta hand om er och glöm inte att ni är den viktigaste personen i ert liv och ingen annan. Relationen ni har hela livet ut är den till er själv så vårda den väl…

Lämna ett svar

Till startsidan