Läkemedelsföretagens fula hantering av nya produkter

Söndagsvila och dåtidens kyrkodag för oss kristna där vi behövde gå till kyrkan för att ses som goda och skötsamma medborgare. De som valde bort det blev sedda med nedlåtande ögon och de som arbetade eller gjorde något på söndagar syndade. För Gud vilade faktisk på sjunde dagen av sitt skapande. Hmmm

Skapelsen tog längre tid än dessa sju dagar. Det ligger många frågor och tankar bakom denna berättelse som människan skrivit om.

Det jag gjort idag och behövde var att handla lite mat så jag gick ner till city och handlade på Hemköp en mera ljus och trevlig mataffär än den som ligger närmast samt billigare på vissa varor. Mina ben bar mig knappt ner fick sätta mig ned två gånger för att vila. Det blev bussen hem med tung ryggsäck och en lättare kasse i ena handen.

Har många tankar om vad som händer ute i världen och önskar att jag kunde på något sätt ge råd och påverka situationen. Såg en film sent igår som satte djupa spår inom mig. Vet om att det pågår sådant men nu blev det liksom mera påtagligt.

Filmen handlade i grunden om hur läkemedelsföretagen utnyttjar befolkningen i Afrika för att testa sina nya läkemedel för att se hur mycket biverkningar osv.. De är mänskliga försökskaniner på ett så utnyttjande sätt att de vita inte skäms. Men det är penninggurun som styr naturligtvis och de som försöker tala om vad som försiggår blir hotade eller dödade. Hur länge kan detta få fortsätta egentligen?

Ett hett ämne, jag tror att ebola som dödade många i Afrika var de vita som låg bakom. Har inget förtroende alls för läkemedelsbranschen. De vill tjäna pengar och växa ta marknad från andra bolag osv… fy sjutton för dessa människor och bolag som kan utföra detta hemska handhavande av sina produkter. Precis som de i Afrika inte har ett människovärde.

Skärp er den vita befolkningen som jag tillhör då… Vem ger den vita rasen rätten att se oss som överlägsna i världen? Allt som existerar är skapt av vår skapare och då på lika villkor men vi fick fria viljan att följa det goda i livet eller det dåliga.

 

Folket i Afrika tror på vad de vita säger och utnyttjar på så sätt deras förtroende och deras okunskap. De måste ta en medicin eller nytt vaccin för att få hjälp för övrigt med andra vaccinationer, mat och sjukvård.

Jag är medveten om hur läkemedelsföretagen jobbar och håller på. Jag undviker att ta mediciner så långt som det är möjligt. När läkare frågar mig om jag tar någon medicin så säger jag nej endast värktabletter men inget för någon krämpa eller något liknande. Just nu så tar jag sovtabletter för att kunna få en god sömn för mitt stressande liv. De förundras för vid min ålder så brukar de flesta ha någon typ av medicin.

Vill också berätta att alla mediciner, typ alla kemikalier som vi konsumerar på något sätt kommer ut i avloppet. Reningsverken kan inte i dagsläge rena vattnet utan det kommer ut i våra vattendrag ned i vårt grundvatten som återgår till våra hushåll. Spola aldrig ner medicin som du inte vill ha längre eller blivit för gamla. Lämna in dem till apoteken, hoppas de har en bra hantering av produkterna.

 

Lämna ett svar

Till startsidan