Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Läkarnas nya medicin som de skriver ut på recept nu är motion. Men det finns flera saker de kan rekommendera för ett bättre välmående

Motion är som medicin som läkarna börjar skriva ut på recept nu

Idag började jag dagen med en rätt lång promenad på 4,5 km i lagom temperatur omkring 20 grader. Nu sitter jag trött och belåten över mitt dagsverk för dagen och hoppas att mina trötta onda fötter av reumatism inte får tokspel ikväll av värk.

Förra veckan fick jag ett ryck och dansade loss som jag brukade göra förr och fick då ont, SUCK.. Det är inte roligt att bli äldre där kroppen hela tiden liksom knackar på dörren och gör sig påmind. Varje morgon så stirrar en kvinna emot mig i spegeln som jag har svårt att acceptera men det är bara och gilla läget. Varje årtionde har något gott med sig i vårt åldrande.

I eftermiddag nu så kommer jag sitta vid datorn med gott samvete och skriva på med det som jag håller på med. Har fått inspiration efter promenaden nu och då gäller det att go with flow och skapa det som mitt hjärta brinner för.

Ta hand om er alla där ute och njut av dagen för vi vet inte vad morgondagen bjuder på.. Många har det tufft och menar på att hur kan jag njuta men jämför er inte med andra som har ett annat liv utan se dig för där du står och gör din dag till det bästa..

Lämna ett svar

Till startsidan