Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Kvinnor som utsätts för brutala våldtäkter

Idag så är det kallt och det faller små vita saker från himlen som jag inte är så mycket kompis med. Brrr gillar inte kallt väder och snö..

Fick tidigt trevligt besök av en ung man på morgonen, sotarmurre. Allt var klart på typ 20 minuter. Han var svart i ansiktet av sot och hade den klassiska sotarmössan på sig.

Idag ska jag skriva om dokumentären som jag blev så förfärad över och arg.

Dokumentären såg jag förra veckan om den indiska kvinnan som blev gruppvåldtagen i en buss i flera timmar. Det fick mig att bli helt förfärad och så arg. Det var inte bara en våldtäkt i sig utan hur det hela gick till samt hur de indiska männen tänker. Den synen finns även i andra länder.

Jag har tålamod och dömer inte i första taget andra människor men detta är ett sådant sjukt tilltag. Hon utsattes inte bara för männens köttsliga lustar att stoppa in bihanget och få sin njutning. De sluta inte när de själva inte klarade av att förnedra henne med sina bihang. Utan tog då till ett järnrör som de körde upp i hennes vagina som perforerade hennes inre.

En man i filmen sa, tror det var han som körde bussen. Att när en av männen utförde fist-fucking i hennes vagina så kom hennes tarmar med ut. Då sluta de att hålla på och kastade av henne och pojkvännen i ett dike efter vägen som sopor.

När jag hörde det så blev jag så chockad och mållös. Det tog mig flera dagar att komma över denna berättelse.

Det hela handlar bara inte om att få en sex upplevelse med en orgasm. När de tar till andra föremål för att fortsätta sitt nedvärderande beteende så ligger det mera bakom. Det är hat och hämnd som tar över deras hjärnor.

De är förmodligen helt okunniga i hur en kvinnokropp är skapad eller har typ inget intresse i att veta heller. En kvinnas vagina är typ bara 15 cm djup och de körde upp det förbaskade röret djupare. Han som körde bussen under tiden de andra männen utförde sitt dåd blev intervjuad och han yttra sig och sade att kvinnor ska inte vistas ute på kvällarna med en främmande man.

Han talade precis som det var kvinnans fel att hon blev utsatt för denna hemska förnedrande och helt otroliga sjuka beteende. Vem säger att en man/män har rätt att begå en våldtäkt för att de befinner sig ute en kväll med sin pojkvän som hon hade med sig. Han mena på att hon skulle ha endast varit med sin typ pappa, bror, morbror osv..

Kvinnan dog efter några dagar. Hon var så skadad att det inte gick att fixa till hennes inre organ igen. Dessa 6 män är nu dömda till döden med hängning och jag tycker att det är rätt att beröva dem livet men de borde nästan ha fått ett hjärnrör uppkört i analen först.

Detta är 2000 talet och vi har kommit till 2020, när i helskotta ska männen ta sitt ansvar och hålla bihanget innanför gylfen. Först, ett NEJ är alltid ett NEJ samt att de äger inga rättigheter i att ta för sig för att kvinnan inte följer deras tänk och beteende som de tycker.

I Sverige idag så har våldtäkter ökat och det är helt oacceptabelt. Vi behöver även göra något radikalt i den frågan samt agera snabbt för inga kvinnor ska behöva vara rädda att vistas ute kvällstid.

Vi ska väl inte gå bakåt i tiden med hur kvinnor lever och har det i samhället. Näe det ska banne mig inte få hända.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan